Imbuteliere manuala

DANA api MANA
imbuteliere manuala

    Constructia sa o face rezistenta.

Precizie: . Poate imbutelia cu o precizie  +/-3g, si asta va constitui un avantaj pentru dumneavoastra pentru ca nu veti mai pierde nici o picatura.


 mecanismul de "fara picatura"asigura o imbuteliere fara picaturi 

Curatarea.. Este foarte important ca toate sistemele de imbuteliere sa fie bine spalate dupa fiecare folosire.Cu DANA api MANA este sufiecient slabirea unei pirghii si se poate incepe spalarea.

Investitie sigura. DANA api MANA s-a folosit cu mult succes pe perioada multor ani in apicultura. Multor apicultori le este indispensabila.

Dozare:.
DANA api MANA poate fi reglata pentru imbutelieri intre 430g and 550g, cu adaugarea unui adaptor special se poate umple recipienti de 250gr

Economisesti timp
Puteti imbutelia intre  300-400 recipienti pe ora.
Viscozitatea mierii nu este o problema pentru aceasta masina.

 


110500 Swienty Dana api Mana cu depozit de plastic. 500gr.
110501 Swienty Dana api Mana cu deposit de  inox
110502 Cu adaptador de 250g


Capsator manual

   Mini capsulatorul este foarte utila pentru micile operatiuni de umplere. Se aseaza capacul deasupra borcanului ,se aseaza  in masina se apasa pe buton si masina va inchide capacul.Odata inchise mii de capace pe zi va veti bucura ca a-ti cumparat aceasta masina care va spori productivitatea doar cu o mica investitie.

110810 Mini capsadora


Dispensator de etiquete

 

   Dispensadorul nostru  de etiquet in rola va face ca eticheta sa ajunga la dumneavoastra fara suportul de hirtie pentru a fi pusa pe borcan, in felul acesta se economiseste mult timp sporind in acest fel randamentul muncii.Recomandata pentru aceia care nu pot investi intr-o etichetadora profesionala. 
110845 Dispensator de etiquete 


Imbuteliere pentru laptisor de matca.

  Dozator inoxidabil pentru doze mici de laptisor de matca.Dozeaza doze intre 0 a 20 cc. (aprox. 54g) cu mare precizie.Spalare usoara.

110550 Dozator pentru laptisor de matca