Echipamente pentru inseminari

Echipament  Swienty

   Inseminatorul artificial Swienty a fost premiat de mai multe ori.Se foloseste in institute de investigatii din toata lume cu mare succes. Inseminarea cu acest aparat este usoara si delicata.
Mina poate sa se odihneasca spijinita de masa in timp ce dumneavoastra manipulati cele doua instrumete specifice. In acest fel miscarile sunt sigure si precise.

    Instrumentele se accioneaza cu precizie prin intermediul unei manete de precizie care reduce miscarile de la 10:1.

   Seringa contine un piston de cauciuc si un cilindru usor de inlocuit.
Acul de cristal este usor de repus si se demonteaza fara probleme pentru a fi sterilizat. Seringa se aseaza intr-un suport in partea din fata.

 
Suportul pentru regine este foarte fin. CO2-ul se administreaza prin intermediul unei valvule ce in acelase timp poate presiona regina spre partea de sus si a o mentine in pozitia optima. 

  Inseminatorul contine: 1 seringa, 5ace de cristal, 2instrumente speciale. 
Aparatul se livreaza intr-o cutie de lemn.


113700 Kit de inseminare Swienty:


Sistemul  Schley

  Acest inseminator a fost construit de Profesorul alemán Dr. Peter Schley. Inseminatorul consista dintr-o baza solida in care se spijina suportii aparatelor ,seringa si regina. Miscarile sunt controlate cu ajutorul unei bile, constructie stabila.Procesul inseminarii pentru un inseminator cu experienta dureaza doar 2minute/regina. Suportii speciali se pot misca dintr-o parte in alta, in ambele directii  si pot fi rotiti pina la pozitia necesara. . 
113900 Sistemul  Schley